Opkoper inboedel Groningen

Woningservice WSN ontzorgt en biedt volledige service

Het ontstaan van overtollige inboedel kan u in plots in een situatie brengen waarmee u nog geen ervaring hebt. Wat te doen met alle spullen? Hoe moet het afgevoerd worden? Waar vinden we de tijd en hoe regelen we dit logistiek? Plots ontstaat er een wirwar aan vragen en in veel gevallen wordt besloten te kiezen voor een oplossing waarbij een externe partij ontzorgt. Alle spullen worden gesorteerd en afgevoerd en/of hergebruikt. Een mooi streven! De inboedel wordt opgekocht, de woning is leeg en bezemschoon en we houden er een zakcentje aan over. In de praktijk ligt het opkopen van inboedels iets genuanceerder. Woningontruiming WSN koop inboedels in Groningen, Drenthe en Friesland. Graag informeren we u over onze werkwijze.

De Kringloop haalt het gratis, maar er zit waarde in deze spullen!

Dit is een uitspraak die we in de praktijk wekelijks horen. De kringloop komt langs, sorteert vlug alles wat bruikbaar is, en u blijft achter met het afval, waarvoor gewerkt en betaald moet worden om het geheel op te ruimen. U wordt overdonderd en blijft achter met een onhandige situatie. Dit kan vooraf efficiënter en bewuster aangepakt worden.

Indien er namelijk ook bruikbare, maar toch overtollige inboedel aanwezig is, ontstaat er een balans van waarde. Woningontruiming WSN werkt als volgt: op basis van de aanwezige inboedel wordt er de waarde geïndexeerd en ontvangt u van ons een betaling voor de geleverde goederen. Echter, op het moment dat er naast de goederen met bruikbare waarde ook onbruikbaar materiaal afgevoerd moet worden, kan er ook bijgestuurd worden naar gehele of gedeeltelijke ontzorging. Hierbij voeren we het onbruikbare ook af, en kunnen er rondom het gesloten beurs principe nauwkeurige afspraken gemaakt worden. Als stelregel hanteren wij dat alles volledig en helder afgesproken en beschreven wordt, voordat de inboedel aangekocht wordt en er eventueel aanvullende werkzaamheden plaats vinden. Wel zo eerlijk, wel zo duidelijk. Na oplevering van de werkzaamheden, vindt er een korte gezamenlijke inventarisatie plaats.

Opkoper inboedel Groningen

Lees meer over het opkopen van specifieke inboedels in de provincie Groningen:

(Spoed)afspraak of meer informatie over WSN woningontruiming

Wilt u een (spoed)afspraak maken voor een offerte? Bel ons dan op 06 – 11 79 39 96. Voor meer informatie kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Prov. Groningen

woningontruiming friesland

WSN neemt u het werk uit handen!

Uw prijs – online

    Type woning of bedrijfspand

    (verplicht)

    Oppervlakte

    (verplicht)

    Provincie

    (verplicht)

    Uw achternaam

    (verplicht)

    Uw e-mail

    (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    (verplicht)

    Eventuele opmerkingen